Křest knihy "Videl som to zajtra"

V minulém týdnu jsem byl v Bratislavě jako čestný host na křtu knihy Julie Sellers - "Videl som to zajtra".

Kniha je převážně věnovaná zážitkům jejího manžela s OOBE a dalo by se říci, že je jakýmsi záznamem, kde popisuje jednotlivé zážitky. Ve svých zážitcích se snaží lehkou a populární formou vysvětlit jevy, které se vyskytly při jeho praxi a podává záznam známých událostí nahlédnutých z pozice OOBE (např. Jak to bylo s úmrtím J. F. Kennedyho).

Můj dojem z knihy je, že se snaží lehce fascinovat a nezachází v tématu tolik do hloubky. Každý čtenář si však z toho může odnést něco jiného a je dobře, že se objevují další autoři, jež píší o této problematice.

/Nyní jsem mohl nově slyšet Julii povídat o svých zážitcích na přednášce a musím trochu zrevidovat svůj názor. Kniha na mne na první pohled působila, že nejde tolik do hloubky, avšak v přímé komunikaci Julie ví, o čem mluví a má ledacos zažité. Každý člověk cestuje trochu jinak a zatímco já jsem zažíval "daleké světy" či hlubší vrstvy svého (ne)vědomí, tak Julie se svým manželem zase o to víc "cestovali" a napojovali se na informace zde na Zemi. Formy mohou být různé, ale nakonec je to stejně o tom samém.